Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Förebyggande aktiviteter
och administration

Ligg alltid steget före. "Vaccinera" dig i god tid.
Att i god tid se till att säkra upp de tillgångar som kan skapas på internet är en god idé. Det handlar om allt från profiler på sociala nätverk till egna sajter.
Vi hjälper kunder som inte nödvändigtvis har hamnat i blåsväder men som ändå vill vara på den säkra sidan och ”vaccinera” sig mot eventuella framtida stormar så gott det går.
Det finns också en risk för att någon annan registrerar eller skapar profiler med ditt namn för att missbruka dem eller att du på annat blir av med möjligheten att använda en profil för att du var för sen att registrera den, kanske för att någon registrerar den och lägger den i lådan bara utan att använda den.
Vi gör ett metodiskt arbete i att steg för steg analysera och registrera allting som vi tror är av värde för dig i framtiden på internet. Allting dokumenteras väl och förvaras sedan säkert för den tid du bestämmer dig att använda det aktivt, om någonsin.
Kontakta oss och ta kontroll över ditt namn på nätet!


Våra tjänster
Krishantering online
Förebyggande aktiviteter
och administration
Löpande hantering
och administration


Hamnat i blåsväder? Läs
om krishantering online!

Låt oss hantera dina
onlineprofiler m m.
När du överlåter åt oss att sköta
dina profiler i sociala medier m m
så bestämmer du själv hur aktiv du
vill vara. Slappna av i vetskapen om
att ett av världens främsta team
inom sociala medier hanterar dem
åt dig.
Läs merTillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om – samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia