Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Löpande hantering och administration

Vi hanterar dina onlineprofiler åt dig.
I vårt dataarkiv förvaras dina uppgifter säkert till den dagen du bestämmer dig för att göra något med dem. Detta säkrar att någon annan tar dessa eller att du står där när det börjar storma runt ditt namn på nätet utan att ha de verktyg du behöver klara för att möta detta eventuellt negativa innehåll med ditt egna positiva eller neutrala.
När du överlåter åt oss att sköta dina profiler i sociala medier och övrigt så bestämmer vi tillsammans hur aktiv du själv vill vara, om alls, och ifall du har några andra önskemål. Sedan kan du slappna av och vet att ett av världens främsta team inom sociala medier och sökmotoroptimering hanterar dem åt dig samt förvarar och administrerar dem på ett sätt som nästan liknar en bank.

Kontakta oss och ta kontroll över ditt namn på nätet!Våra tjänster
Krishantering online
Förebyggande aktiviteter
och administration
Löpande hantering
och administration

Att förebygga ett
framtida dåligt rykte.
Vi hjälper dig som inte nödvändigt-
vis har hamnat i blåsväder men som
ändå vill vara på den säkra sidan
och ”vaccinera” dig mot eventuella
framtida stormar så gott det går.
Läs mer


Vilka är vi bakom namnet?Tillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om – samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia