Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Krishantering Online

När du befinner dig mitt i stormen.
När det börjar storma runt ditt namn på internet är det inte alltid positivt. Snabbt kan en stor mängd innehåll och länkar byggas upp som talar negativt om dig eller fokuserar på en händelse som du inte tycker representerar vem du är.
Vi hjälper kunder att möta denna storm genom att metodiskt, strukturerat, effektivt och med kraft bygga upp ett nytt innehåll, samt optimera det som redan finns, för att få ut en annan bild. Krishantering kräver snabbt och effektivt arbete samt en metodisk genomgång av situationen och vad vi kan göra för att påverka den. Vi samarbetar med ledande PR-bolag där vi ofta tar rollen att hantera en stor del av aktiviteterna på internet.
Kunder vi möter blir ofta förvånade över hur mycket som är möjligt. De tror att sökmotorer som t ex Google är svåra att påverka och att det som en gång lagts ut alltid kommer vara väl synligt (kanske mest synligt) när någon söker efter deras namn.
Vi vet att så inte är fallet. Vi vet att var och en har mycket stora möjligheter att påverka vilken information som syns i sökningar. Vi vet också vilka processer och metoder som används bäst för att nå snabba och varaktiga resultat.
Att passivt titta på och låta sökmotorerna plocka fram de negativa bitarna till förstasidan av sökresultaten är sällan en bra strategi. En aktiv och effektiv strategi för att påverka är det som ger resultat.
Strategi, genomförande och förvaltning av resultat.
Vi går igenom din situation noggrant och föreslår en strategi. Sedan genomför vi det som krävs och förvaltar även resultaten åt dig. Det betyder att du inte kommer att behöva administrera den stora mängd konton och profiler som skapas, du kommer inte behöva hantera filmer eller bilder. Istället får du en löpande och lättläslig rapportering som visar på de skillnader din nya aktiva strategi givit. Våra kunder blir ofta förvånade över hur snabbt vi kan förändra den bild som ges när någon söker efter deras namn. De blir också förvånade över hur lite de hade kontroll över sitt rykte på nätet tidigare.

Kontakta oss för en djupare genomgång av just din situation och
för förslag på vad vi kan göra för att stärka upp ditt rykte på internet!

Våra tjänster
Krishantering online
Förebyggande aktiviteter
och administration
Löpande hantering
och administration


Om konsten att alltid
ligga ett steg före.

Låt oss hantera dina
onlineprofiler m m.
När du överlåter åt oss att sköta
dina profiler i sociala medier m m
så bestämmer du själv hur aktiv du
vill vara. Slappna av i vetskapen om
att ett av världens främsta team
inom sociala medier hanterar dem
åt dig.
Läs merTillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia