Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Vilka är vi?

Om teamet bakom Reputation Management.
Vårt team består av personer med djup kunskap om sökmotorer, teknik, sociala medier samt PR och marknadsföring. Vi har arbetat i många år med marknadsföring på internet åt en stor mängd kunder, bland dessa några av världens ledande företag. Till detta kommer erfarenhet av PR och media.
Vi kommer som individer i samhället bli mer och mer vana vid att internet används för att ta reda på information om andra personer. Vår vision är att skapa ett företag som kan hjälpa dem som inte själva besitter kunskap eller har tid att ägna åt detta ständigt växande urval av sajter och sociala medier.
Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss för mer information
om hur vi kan hjälpa just dig!
  

Hur ser du ut online?Tillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia