Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Vad är Reputation Management?

Reputation Management handlar om att
se efter och sköta sitt rykte på internet.
Du har kanske provat att söka efter ditt eget namn på Google? Kanske har du fått upp ett par träffar som du själv har varit med och skapat, kanske även några träffar som du inte kunnat påverka. På internet finns idag en enorm mängd sajter och innehåll. Sökmotorerna rangordnar dessa efter popularitet och många andra faktorer. Vad som gör att visst innehåll syns bättre på sökmotorer är en hel vetenskap i sig.
Reputation Management handlar om att ta greppet om vad som syns om dig på internet och att försöka påverka det i den riktning du önskar. Det handlar också om att i förebyggande syfte se till att det du kan göra görs i god tid så att du har kontroll över de profiler, sajter och innehåll som du har möjlighet att påverka.
För vissa personer är det en storm där ute. De är offentliga personer eller på annat sätt kända för allmänheten. Vissa har hamnat i “blåsväder” och råkat ut för en stor del negativ publicitet. Detta kan ta sig uttryck i form av artiklar i tidningar, inlägg på forum och bloggar, filmer som spridits, foton och mycket annat.
Det är idag väsentligt att ha en strategi och plan för hur detta nya hav av potentiell publicitet, bra som dålig, ska hanteras och administreras. Med hundratals sajter, allt från sociala nätverk som Facebook och LinkedIn, till videosajter som YouTube, till andra typer av tjänster som t ex Twitter eller Flickr, finns enorma möjligheter att påverka vad någon ser när de söker efter ditt namn på Google.
Hur vill du se ut online?
Reputation Management handlar inte om att på olagligt vis försöka ta bort eller skada sajter som redan finns där ute och som kanske skriver om dig, istället handlar det om att göra det du kan göra för att få ut det innehåll du tycker är viktigt och som ger rätt bild av dig.
Reputation Management är en hybrid av många olika kunskaper. Det innefattar bland annat sökmotoroptimering (SEO), sociala medier, kunskap om olika typer av innehåll samt marknadsföring på internet. Till detta kommer en administrativ och strukturerad roll om hur man förvaltar och förvarar den stora mängd profiler, lösenord och information om alla dessa olika sajter som ingår i strategin.
Våra kunder ser nästan alltid olika ut.
Läs mer om våra tjänster  Kontakta oss för mer information
om hur vi kan hjälpa just dig!
  
Hamnat i blåsväder? Läs
om krishantering online!

Att förebygga ett
framtida dåligt rykte.
Vi hjälper dig som inte nödvändigt-
vis har hamnat i blåsväder men som
ändå vill vara på den säkra sidan
och ”vaccinera” dig mot eventuella
framtida stormar så gott det går.
Läs mer

Låt oss hantera dina
onlineprofiler m m.
När du överlåter åt oss att sköta
dina profiler i sociala medier m m
så bestämmer du själv hur aktiv du
vill vara. Slappna av i vetskapen om
att ett av världens främsta team
inom sociala medier hanterar dem
åt dig.
Läs merTillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om – samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia