Hanterar ditt rykte online.
Svenska  |  English

Hem     Vad är Reputation Management?     Våra tjänster     Vilka är vi?     Kontakt
Tillbaka till förstasidan

Vad är Reputation Management?
Klicka här för att ta reda på mer!

Våra tjänster

Vilken som är rätt för just dig avgör ditt rykte.
Våra tjänster kan anpassas efter varje kunds behov. Från krishantering online där tiden är knapp och mycket måste göras effektivt och på kort tid, till mer långsiktigt förebyggande arbete med att påverka, övervaka och administrera ditt rykte på internet. Ifall våra kunders situation är unik så blir även våra lösningar det. I många fall är dock metoderna väldigt snarlika oberoende av vem vi hjälper.
Tjänsterna bygger på många års erfarenhet av hur sociala medier, sökmotorer, PR och marknadsföring på internet fungerar.
Vad kan vi hjälpa dig med?
Snabbt åtgärda ett redan skadat rykte.
För dig som befinner dig mitt i stormen hjälper vi till att möta negativ publicitet metodiskt och strukturerat samt att bygga upp och optimera nytt och befintligt innehåll.
Läs mer
Att förebygga ett framtida dåligt rykte.
Vi hjälper dig som inte nödvändigtvis har hamnat i blåsväder men som ändå vill vara på den säkra sidan och ”vaccinera” dig mot eventuella framtida stormar så gott det går.
Läs mer
Hantera mina onlineprofiler m m.
När du överlåter åt oss att sköta dina profiler i sociala medier m m så bestämmer du själv hur aktiv du vill vara. Slappna av i vetskapen om att ett av världens främsta team inom sociala medier hanterar dem åt dig.
Läs mer


Våra tjänster
Krishantering online
Förebyggande aktiviteter
och administration
Löpande hantering
och administration


Vilka är vi bakom namnet?Tillbaka till förstasidanReputation Management tillhandahåller tjänster som hjälper personer att påverka och hantera sitt rykte på internet. Vi erbjuder tjänster inom krishantering online, förebyggande registreringar och analys samt förvaltning och administration.
Vi startade som en reaktion på det som för många vanliga människor har blivit en ohanterlig mängd sajter och sociala medier att hålla reda på och ha kunskap om – samtidigt som dessa nya medier i allt större grad påverkar vilket rykte och image en person har när någon söker efter namnet på internet.I teamet bakom Reputation Management finns djupa kunskaper inom sociala medier, sökmotoroptimering, PR och marknadsföring på internet.
Våra kunder är huvudsakligen bolag inom Public Relations och Media. Kontakta oss gärna för att få ytterligare information om vårt erbjudande.
Copyright © 2010 reputationmanagement.se Webbdesign av Spindelmedia